SHRINK WRAP

Klijenti od nas mogu dobiti najbolju i najpovoljniju uslugu prodaje i ugradnje materijala za "Shrink wrap". Nema problema s vremenskim uvjetima ili transportom s kojim biste se suočili nakon zaštite vašeg plovila ovim sustavom. Nudimo Vam kvalitetnu i brzu uslugu zaštite, te vrhunski materijal (visokokvalitetna "Shrink wrap" folija) koji može zadovoljiti sve vaše potrebe. Ako ste zainteresirani za zaštitu vašeg plovila ovim sustavom, možete popunit formu na ovoj stranici te dobit okvirnu cijenu usluge ili proizvoda bez obveze.

Nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme, Vi ste na pravom mjestu te nam se slobodno obratite. Naš tim će odgovoriti na svako vaše pitanje.  Ako imate bilo koji dodatni zahtjev za zaštitu nekih drugih elemenata (kutije, brodske prikolice, vanbrodski motori, vozila itd...) slobodno nas kontaktirajte.

SHRINK WRAP PROCEDURA ZAŠTITE VAŠEG PLOVILA

Zaštita plovila "Shrink wrap" postupkom izvodi se na način da se preko cijelog plovila navuče folija koja se konstrukcijski učvrsti posebnim poliesterskim trakama za trup plovila, te se termičkom obradom stisne oko plovila. Na taj način je u potpunosti spriječen ulaz vjetra, kiše i snijega ispod folije. Na samu foliju postavljaju se zračnici kako bi se omogućilo nesmetano provjetravanje plovila kao i ulazna vrata po potrebi. Ovaj postupak pruža vašem plovilu dugotrajnu i sigurnu zaštitu izvan plovne sezone.